Gode råd før model-fotoshoot

Et typisk modelshoot med mig sker udendørs, eller indendørs hjemme hos modellen eller mig selv. Det tager oftest et par timer, lidt afhængigt om vi skal til forskellige steder for at tage billeder.

Jeg skal nok guide dig til hvordan du skal stå hvis du ikke er øvet model, men det er altid en god ide at prøve lidt af selv hjemme foran spejlet.

Jeg tager ofte 200-300 billeder, men du skal regne med at når billederne er færdige er der måske kun 10 som kan bruges. Du vil få de færdige billeder optimeret og redigeret som du må bruge lige som du vil – lige som jeg må vise billederne frem på min fotoside på facebook og på min hjemmeside.

Her er et par gode råd før dit model-fotoshoot

– Check dine negle. De skal være rene, og ikke for lange.

– Pluk dine øjenbryn, så de ikke er alt for buskede, med sporadiske hår rundt om.

– Undgå at spise tung mad i timerne op til et shoot. Det får din mave til at puste sig op. Spis i stedet frugt og drik vand, så har du også fyldt dine energidepoter godt op til shootet.

– At du har en god kulør er fremragende! Men ikke noget med at tage sol dagen før et shoot. Det får din hud til at virke rødmosset, og ikke særlig attraktiv.

– Sørg for at få nok søvn natten før shootet. Trætte øjne med poser under duer ikke. Har du alligevel lidt poser under øjnene, så smid et par vatrondeller ned i et glas mælk, og stil det ind i fryseren i 10 minutter. Ta’ dem derefter ud, og placer dem på dine øjne i 10 – 15 minutter. Det hjælper!

– Inden du kommer til shootet kan du med fordel ligge en make-up, undgå alt for mørk make-up omkring øjene. Lav i stedet en make-up som om du skulle til fest.

– Pas på at BH-stopperne ikke er for stramme. Mærkerne i huden tager tid før de går væk og ses tydeligt hvis du f.eks har bare skuldre.

– Det er vigtigt at du er tryg.

– Du skal vide at jeg ALTID respektere modellens ønsker og grænser.

– Der vil under ingen omstændigheder blive taget billeder som er vulgære, racistiske, eller på anden måde stødende!

– Find gerne følgende ting frem og tag med til shootet:

Diverse til håret (hårnåle, hårlak, kam, børste) Make up, inkl. lip gloss

Mindst 3 forskellige sæt tøj. Både bluser, nederdele, kjoler i forskellig længde, bukser. Strømper/strømpebukser i sort og hvid. Husk du evt. kan få brug for forskelligt farvet BHer, så stropperne eller selve BHen ikke er så synlig igennem tøjet.

Vælg noget tøj som du føler dig godt tilpas i og som du synes kunne være flot på et billede. Accessories, f.eks. sjal, tørklæde, handsker, smykker, taske, mv.