Fotograf for dig ?

Jeg er amatør fotograf med stor passion for det meste der rør sig inden for den fotografiske verden. Jeg har fotograferet igennem mange år og stiller mig nu til rådighed for dig? Hvis du har en opgave du mangler en fotograf til….

Jeg har taget bryllupsbilleder, både traditionelle, sjove og alternative, skal jeg for evige jeres store dag så kontakt mig endeligt. Her er lidt eksempler…


________________________________________________________________________________________

Jeg har igennem det seneste år prøvet kræfter med modelbilleder, har arbejdet efter TFP konceptet. TFP dækker over “Time for Print”, mens TFCD dækker over “Time for CD”, eller “Time/Trade for Portfolio/Photos”. Det betyder frit oversat “Tid for Billeder”. Tanken med TFP er, at der ikke er nogle økonomiske forudsætninger.

Meningen er, at begge parter er med til at lære noget nyt og få nogle gode billeder ud af det.

Modsætningen er, at der betales for en professionel fotograf eller model, og så er det ikke TFP.
Det skal ikke koste noget for nogen. Begge stiller op med sine forudsætninger og lærer af hinanden.

Jeg har arbejdet med følgende genrer indenfor modelverden, Glamour, Lingeri, Swimwear, Fashion, Mode og Portræt.

________________________________________________________________________________________

Børne/baby fotografering er også afprøvet, og lige ledes noget jeg gerne stiller op til som fotograf. De vil som udgangspunkt altid blive taget hjemme hos barnet da det øger trygheden og der derfor nemmere kommer gode resultater.

 

________________________________________________________________________________________

Det er kun fantasien der sætter grænser, så kontakt mig hvis du har en opgave hvor jeg måske kan hjælpe… se mere inspiration i mit galleri.

Jesper H. Grønlykke – fotograf@jesperhg.dk – 26702328

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*