Åbning af Station K

Torsdag den 30/11 – 2017 var datoen for åbningen af Station K i Langå. Station K er den gamle jernbane station der er blevet bygget om til et kulturelt center med kreative kontorer, musik øvelokaler og spille sted. Åbningen startede med musik og sang fra Langå Kirkekor i forhallen på stationen. Herefter taler af bla. “Stations bestyreren Anders”, Arkitekten bag projektet, den afgående borgmester i Randers Claus Omann Jensen, repræsentant fra DSB og tidligere medarbejder i DSB Langå. Herefter skønt musikalsk indslag af Souvenirs, I think you’re awesome og Marie Frank. Herunder kan du se nogle billeder fra aftenen.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*