Konfirmations shoot med Matilde

Bededagene er traditionen tro højsæson for konfirmationer, og i år blev stor bededag brugt på at forevige den smukke Matilde. Der er altid et vist tidspres sådan en dag, heldigvis kendte jeg området omkring Grensten kirke fra tidligere fotoopgaver så jeg vidste i forvejene hvor jeg gerne ville nå at tage billeder af Matilde. Vejret var med os, selvom vejrudsigten havde lovet skyet og små regn, så var der næsten blå himmel da Matilde kom ud af kirken. Vi tog billeder med hendes veninder, og ved de i forvejen udvalgte steder inden hun skulle køre fra kirken i en meget flot Chevrolet. Herefter kørte vi til søen i Langå hvor der blev tid til lidt flere billeder inden Matilde kunne tage videre til festen. Der blev taget 350 billeder og i kan se et udvalg herunder.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*