Konfirmations shoot med Emil

Jeg har fået lov at vise et par billeder fra mit seneste konfirmations shoot – denne gang med Emil. Billederne er alle taget enten ved Langå kirke eller hjemme i haven hos Emil. Konfirmationen startede kl 10, og varede lidt over en time, hvilket er lidt mere end jeg normalt oplever. Endeligt kom alle de glade konfirmander ud af kirken til tonerne af Bent Fabricius-Bjerres kendingsmelodi til “Olsen-banden”. Vejret hold sig til den tørre side, men mørke skyer truede i horisonten, heldigvis blev det kun til truslen om regn. Jeg nåede at få taget lidt billeder af Emil både i kirken og uden for inden vi kørte til Emils hjem. Her blev der taget flere portrætter af Emil og familie fotos i forskellige kombinationer. Du kan se et par af billederne fra dage herunder.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*