Fotoshoot med Louise M

Efteråret har været tæt pakket med arbejde i forbindelse med min uddannelse til Intensiv Sygeplejerske, men der er alligevel blevet tid til at lave et fotoshoot med Louise M. Jeg har tidligere lavet billeder af hende i forbindelse med hendes konfirmation for nogle år siden og da hun så igen henvendte sig i anden sammenhæng opstod muligheden for at lave lidt nye billeder af hende.

Shootet er lavet med et ganske enkelt “one light” setup, det vil sige en enkelt flash som lyskilde i en softbox, nogle gange dog reflekteret nedenfra af sølvfarvet Kast reflektor. Det var første gang Louise prøve at stå model, men det synes jeg nu ikke at man kunne mærke, hun gjorde det super og der er kommet en del gode billeder ud af det. Dem kan du se her, eller i galleriet.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*