Pernille og Anders

Her er lige et par billeder fra et af sommerens bryllupper, denne gang var jeg med til at forevige Pernille og Anders’ store dag. Brylluppet stod i en ganske lille kirke i Elev lige uden for Aarhus, efterfølgende blev de officielle bryllupsportrætter tager i den nærliggende skov. Efter receptionen ved sognehuset i Elev kørte vi før gæsterne ned til Aarhus Teater hvor middagen og selve festen blev afholdt. Der blev heldigvis også tid til at tage nogle flere bryllups portrætter af de nygifte rund omkring i det smukke teater – du kan se nogle af billederne herunder og resten i mit galleri.

web_20160514_PA_751-3

web_20160514_PA_778-4

web_20160514_PA_983

Se flere i mit galleri.

Del med dine vennerEmail this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0
Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*