Bryllupsfotograf for Anne og Mikkel

I denne sommer havde jeg æren af at være bryllupsfotograf for Anne og Mikkel. Forud for brylluppet havde vi ved et møde aftalte detaljerne omkring dagen, og planen holdt hele vejen igennem.

Brylluppet blev holdt i Overlade Kirke i Løgstør kl 13. Jeg var selvfølgeligt første mand på stedet så jeg kunne få nogle uforstyrret billeder af kirken inden selve brylluppet. Herefter kom brudgom og gæsterne, inden den smukke brud blev foreviget på billeder på vej i kirken.

Efter brylluppet kørte vi til Bramslevgaard hvor receptionen og festen skulle holdes. Her blev de første af officielle bryllups portrætter også taget, inden vi tog en lille tur til Mariager fjord for at tage resten.

Jeg var med hele dagen frem til dansen og de nygifte har nu fået alle 1800 billeder fra dagen – jeg har fået lov at vise et par af dem her og i mit galleri. Klik her for at se flere.

web_20150822_am_652-4 web_20150822_am_673-3 web_20150822_am_864-6

Se flere her.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*