Fotoshoot med Kirstine – Purple is the new black

Sidste uge bød på et formiddags fotoshoot med Kirstine i Randers. Da Kirstine for nyligt havde farvet hendes hår lilla ville vi lave et shoot hvor vi fik hårets farver i fokus. Jeg fik til gengæld mulighed for at øve mig lidt med forskellige opstillinger og lys som jeg skal bruge til diverse shoots til sommer. Vi aftalte derfor at lave et “tfp” shoot, altså et shoot hvor vi begge gør det gratis mod at vi må bruge billederne til at vise frem og vi kan øve os. Her under kan du se et par af de billeder der kom ud af vores shoot, se flere i galleriet.

web_20150218_kirstine_026-3
web_20150218_kirstine_069-4
web_20150218_kirstine_122

Se flere i galleriet.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*