Fotoshoot med Tina

Vinteren har budt på et fotoshoot med en af mine kollegaer. Jeg spurgte i slutningen af 2014 Tina om hun havde mod på at stille op foran kameraet, og heldigvis var hun frisk på udfordringen. Det var første gang Tina var foran kameraet, men hun gjorde det rigtigt godt og var frisk på at afprøve forskellige opstillinger. Der kom en del gode billeder ud af vores samarbejde – du kan se et par herunder og endnu flere i galleriet. Går du selv med model drømme eller en god idé du gerne vil afprøve foran kameraet så send mig en besked. Se flere billeder af Tina her.

web_20141217_tina_409-5

web_20141217_tina_174-3

web_20141217_tina_032-2

Se flere billeder af Tina her.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*