Bryllupsshoot for Rikke & Casper

Jeg har nu fået lov at vise jer lidt billeder fra endnu et af de bryllupper jeg dækkede i sommeren 2014. Rikke og Casper blev gift den 4/10 – 2014 i Linde Kirke nær Randers. Vejret var med os, og solen kom frem en gang i mellem bag skyerne, dog blæste det ret kraftigt, men ikke noget der kunne forstyrre bryllupsshootet.

Jeg var som altid først i kirken og fik en god snak med kirketjener og præsten ang. hvad jeg kunne få lov til mht at tage billeder i kirken og under vielsen. Jeg arbejder altid så diskret og lydløst som muligt, men desværre har tidligere forstyrrende fotografter gjort det svært at få lov at tage billeder under selve vielsen. Jeg fik dog en række fine billeder i kirken.

Efter kirken kørte vi til Jomfrubakken nær Mariager hvor festen skulle holdes. Her var der afsat tid til bryllupskage, reception, de officielle bryllupsportrætter og billeder fra maden/festen. De officielle bryllupsportrætter blev taget en den fine have på Jomfrubakken.

Jeg var med fra brudgommens ankomst i kirken til festen var godt i gang ud på natten hvilket resulterede i omkring 1900 billeder, du kan se et par af dem herunder og endnu flere i galleriet.

web_20141004_rikke-casper_383-2

web_20141004_rikke-casper_526

web_20141004_rikke-casper_809-3

 

Se flere i galleriet.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*