Bryllupsshoot Signe & Martin

Jeg har nu fået lejlighed til at dele et par billeder med jer fra et af sommerens bryllupper hvor jeg har været fotograf. Billederne er taget for det smukke par Signe og Martin som sagde ja til hinanden den 6/9 2014 i Aarhus Domkirke.

Det var lidt af en udfordring at få logistikken til at gå op i en højere enhed når man skal tage billeder i centrum af Aarhus samtidigt med at der er festuge og et større vejarbejde omkring havnen – men med planlægning og tidlig ankomst til kirkeområdet fik jeg en parkeringsplads der syntes perfekt.

Brylluppet stod i den smukke Aarhus Domkirke, som er Danmarks længste kirke, hvilket for fotografer byder på visse udfordringer når man skal dække både brudens ankomst, og senere selve vielsen og så udgange fra kirken som par – alt sammen uden at være forstyrrende.

Efter vielsen var aftalen at vi hurtigt skulle køre til havnen i Aarhus for at lave bryllups portrætterne, men den føromtalte “perfekte parkering” var nu blevet til den værst tænkelige, idet samtlige biler parkeret på område skulle ud af samme udkørsel hvilket gjorde jeg nu sad i bilkø mens jeg skulle være på havnen og lave billeder – heldigvis lykkedes det mig at komme derfra uden at parret skulle vente alt for længe.

Bryllupsportrætterne blev skudt i høj sol, ved vandet, så lyset var kraftigt. Det blev til et par klassiske billeder og nogle som opstod ud af situationen.

Efter portrætterne stod den på billeder ved receptionen og produktion af par/gruppe-billeder af alle gæsterne til festen. Middagen, taleren og indslag blev naturligvis også foreviget inden den store finale med brudevalsen og efterfølgende fest.

I kan se et par af billederne herunder, flere i galleriet.

web_20140906_signemartin_081-4

web_20140906_signemartin_561-7

 

web_20140906_signemartin_623-4

Se flere i galleriet.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*