Fotoshoot med Carina

Denne sommer bød på muligheden for at lave et beach-babe shoot med Carina. Jeg kender Carina igennem mit tidligere arbejde, og da sommeren for alvor brød igennem spurgte jeg om hun havde mod på at stille op til et fotoshoot på stranden – resultatet kan i se herunder og resten i galleriet.

Vi startede med at køre ud på nordkysten af Djursland, men havde lidt problemer med at finde det perfekte sted grundet højvande og besværlige veje til kysten – vi valgte derfor at køre til Rygaarde strand som på denne tid af året er ret befolket. Udstyret og tasker med tøj blev slæbt hen ad stranden til et mere roligt område hvos vi uforstyrret kunne tage billederne.

Efter 1-2 timer på stranden og et par liter vand grundet varmen, vendte vi atter turen mod Randers/Langå. Går du selv med model drømme så tøv ikke med at kontakte mig via hjemmesiden. Og ellers håber jeg i nyder billederne i galleriet.

web_20140709_carina_542-6

web_20140709_carina_222-7

web_20140709_carina_035-2Se flere billederne i galleriet.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*