Bryllups shoot for Kathrine & Jesper

I weekenden den 31/5 – 1/6 var jeg officiel bryllups fotograf for Kathrine og Jesper. Forud for selve brylluppet var gået en mail korrespondance og et møde med parret hvor tidsplanen og hvilke billeder de ønskede blev klarlagt.

Brylluppet foregik i Sankt Mortens kirke i Randers, alle inviterede gæster fik taget et par-billede i kirkens våbenhus forud for brylluppet. Og på slaget 13.00 ankom bruden som ventet og sermonien kunne gå i gang. På trods af det rimelige vejr var der alligevel begrænset lys tilgængeligt i kirken, og endnu en gang blev jeg glad for hvor godt mit Nikon D7000 håndtere høje ISO værdier og preformance af mit 24-70 mm F2.8 objektiv.

Efter vielsen kørte parret i veteranbil ud til Fladbro hvor de officielle bryllups billeder blev taget, du kan se nogle af dem herunder og resten i galleriet.

Da de vi var færdige ved Fladbro, gik turen til Stevnstrup hvor vi gik kort efter ankomst lavede et stort gruppebillede af alle 80 gæster, her kom vidvinkel objektivet i aktion og med sine 10-20 mm fik vi alle gæsterne med på et billede. Vi var forud for tidsplanen så der var tid til at lave lidt “drenge” billeder med brudgommen og hans venner, samt pige billeder med bruden og hendes veninder.

Middagen, brudevalsen og den efterfølgende fest blev naturligvis også foreviget så de nygifte fik en masse gode fotomider fra deres store dag. Du kan se nogle af deres billeder herunder og endnu flere i galleriet.

web_20140531_kj_0833-6

web_20140531_kj_0639-6

web_20140531_kj_0771-4

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*