Konfirmations shoot for Louise

Sidste weekend bød på et konfirmations shoot med Louise. Metrologerne havde i dagene op til konfirmationen truet med sne og kulde, men heldigvis var det svipser fra deres side og solen varmede i stedet fint på dagen.

Jeg mødte Louise uden for kirken umiddeltbart efter selve konfirmationen, så blev det tid til at lave lidt billeder i selve kirken. Da solen var fremme behøvede jeg ikke det store lys setup for at lave fornuftige billeder i kirken. Da vi havde de obligatoriske skud omkring alteret gik vi uden for for at lave billeder af Louise og hendes hest som hun skulle ride på hjem til festen. Desværre havede hesten lidt andre planer, og ganske kort tid efter Louise var kommet op på hesten stejlede den flere gange og Louise blev smidt af hesten og landede hårdt i stenene. Heldigvis kom Louise ikke alvorligt til skade, men blev noget forslået ved faldet. Vi aftalte at holde en kort pause og så fortsætte med at tage lidt billeder i haven og på trods af smerter gjorde hun det rigtigt godt. I kan se et par af billederne herunder og flere endnu i galleriet.

web_louise-konfirmation-280-3

web_louise-konfirmation-250-2

web_louise-konfirmation-527-2

Se flere i galleriet.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*