Fotoshoot med Sapphire D

Så har jeg haft fornøjelsen at arbejde sammen med den 20 årige Sapphire Domingo som oprindeligt kommer fra Philipinerne. Jeg kontaktede Sapphire via facebook da jeg så hendes billede i en gruppe for modeller/fotografer og heldigvis var hun klar på et TFP shoot.

Vi aftalte at lave et location shoot ved Fladbro, men det ustadige danske forårsvejr gjorde at vi endte med at lave flest billeder indendøre med et simpelt one-light setup via en softbox. Resultatet blev til 45 redigerede billeder, du kan se nogle af dem herunder og resten i galleriet. Går du selv med en spirrende model i maven så kontakt mig endeligt.

Sapphire-282-6 Sapphire-387-5Sapphire-507-2

Se resten af billederne her.

Del med dine vennerEmail this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0
Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*