Fotoshoot med Mia Aagaard

I skolernes påskeferie stod den på et kort shoot med en meget lokal model, faktisk bor Mia kun et par huse væk, men alligevel var det første gang hun fik taget billeder hos mig. Da Mia endnu ikke er myndig var aftalen om et shoot kommet i stand i samarbejde med hendes forældre. Mia havde pakket en god taske med forskelligt tøj, så vi gik mulighed for at lave billeder med forskelligt udtryk. Herunder kan du se et par af billederne, se flere i galleriet.

image

image

image

Del med dine vennerEmail this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0
Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*