Fotoshoot med Malene B.

Sidste uge bød på et fotoshoot med en ny model fra nærområdet. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Malene B. Det var Malenes første gang som model, men hun overraskede i den grad positivt. Termometret stod på små 4 grader og solen var gemt bag skyerne, alligevel troppede Malene glad op og var klar på shootet selvom det indebar et farvel til den varme jakke. Vi startede med at lave lidt billeder i skoven, forskellige opstillinger, udtryk og sådan. Herefter et smut ind i varmen hvor vi nåede at lave lidt forskellige opstillinger med lys. Du kan se lidt af resultaterne herunder og flere i galleriet.

web_Malene-8306-3 web_Malene-8411-4 web_Malene-8422-3

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*