MTB – shoot med Stine H

I denne uge fik jeg muligheden for at følge en af mine kollegaer fra jobbet i hendes passion for Mountainbikes. Jeg mødtes med Stine i skoven syd for Aarhus hvor vi sammen begav os ud på små skovstier for at finde egnede locations. Efteråret havde allerede sat flotte farver på træere, men desværre var det noget sparsomt med lyset grundet skydække – alt i alt betød det at der skulle skrues op for ISO’en på kameraet og tilføjet lidt flash. Desværre viste det sig at min Cactus flash-trigger havde ligget lidt for længe med dårlige batterier i så den ene var ude af spillet – så jeg måtte nøjes med at skrue på ISO’en. Vi startede med at lave lidt action billeder hvor Stine cyklede hurtigt forbi mig på bakker og stier, jeg kunne holde en lukketid på omkring 1/125 sek hvilket er fint nok til at motivet står skarpt, mens baggrunden bliver panoreret utydelig. Andre gange måtte jeg tilføje lidt flash for at få acceptable billeder. Til slut lavede vi lidt portræt billeder i hel- og halvfigur hvor Stine posere med hendes lækre cykel. Herunder kan du se et par af billederne, se resten i galleriet.

web_stine-mtb-7352-4

web_stine-mtb-7431-2

web_stine-mtb-7636-2Se resten af billederne i galleriet.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*