Bryllupsfotograf for Vibeke og Rune

Så er der lidt billeder og info fra sidste uges bryllups fotografering for Vibeke og Rune. Brylluppet stod i Nørre Galten Kirke i udkanten af Hadsten, hele formiddagen op til vielsen var det går vejr, men da alt var perfekt planlagt forsvandt skyerne kort tid før vielsen. Efter vielsen var det afsted til Restaurant Varna i Århus. Da bryllupskagen var skåret for var det tid til de officielle bryllupsbilleder som ligeledes blev taget i området omkring til Restaurant Varna. Jeg fulgte de nygifte fra kirken og frem til midnats tid hvor brudevalsen naturligvis skulle åbne ballet. Jeg tog ca 1500 billeder fordelt over hele dagen, så det var datamæssigt ret store mængder data der skulle importeret i Lightroom / Photoshop og herefter køres backup af. Nu er det endelige resultat afleveret til parret på hele 5 DVD’er så det har en masse gode minder fra dagen. I kan se et par enkelte billeder herunder og ellers mange flere i mit galleri.

web_Vibeke-rune-1933-4

web_Vibeke-rune-2252-3

web_Vibeke-rune-2366-2

 

Se flere i galleriet.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*