Fotoshoot med Malene Cortnum

I sidste uge stod den på et kombineret location og studie shoot med Malene. Første del af shootet foregik ved Fussingø Sø nær Randers, mens studie billederne blev taget hos mig. Malene søgte en fotograf i en facebookgruppe for fotografer/modeller og så var det jo bare at aftale ideer og mødested så vi kunne få lidt billeder i hus. Det var første gang jeg stiftede bekendtskab med Malene, men efter kort tid var vi begge i gang med at komme med ideer og opstillinger der skulle afprøves. I alt blev det til ca. 650 billeder, hvoraf du kan se et lille udsnit herunder og endnu flere i galleriet.

web_malene_11

web_malene_02

web_malene_05

Se flere i galleriet.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*