Konfirmations shoot Anne-Sofie

Kristi Himmelfarts dag 2013 var helt speciel for en ung kvinde, det var dagen hvor hun blev konfirmeret og det var en helt speciel dag for mig som fotograf da det var første gang jeg fik lejlighed for at prøve mit nye objektiv 24-70mm f 2.8. Resultatet af dagens shoot kan ses i galleriet. Der først taget billeder i kirken lige efter selve konfirmationen var slut, herefter mødtes jeg med konfirmanten og hendes far i Harrislev Ridecenter hvor den resterende del af foto-shootet skulle foregå. Der vente to af Anne-Sofies ynglings heste klar til at blive foreviget med hende. Der var også tid til at få hende til at hoppe i et par røde gummistøvler og forældrene var også med på lidt foto sjov i staldene. Se resten af billederne herunder og i galleriet.

web_DSC_7537

web_DSC_7445-4

web_DSC_7313

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*