Bryllupsfotograf for Julie og Stefan

Lørdag den 11. maj 2013 stod brylluppet mellem Julie og Stefan og jeg skulle dække begivenhederne fra kirke til dans. Brylluppet stod i den lille, men meget hyggelige, kirke ved Stevnstrup (Randers) som hedder Grensten Kirke. Vejret var noget truende og gråt, men tørt, selvom vejrguderne havde svoret at der skulle komme regn ud på eftermiddagen så undertegnede var noget spændt på om bryllupsbillederne ville drukne i vand.

Jeg var som sagt med hele dagen fra kl 13 til 01 og på den tid blev der skud ca 1550 billeder af, naturligvis flest ved kirken og ved de efterfølgende skud til de officielle bryllupsbilleder. Da vi kom ud af kirken var det allerede ved at trække op til regn, men endnu ikke en dråbe. Så gik turen til Randers hvor festen skulle holdes, parret skulle skære bryllupskagen for, og herefter stak vi af i brude-vognen. I samme øjeblik vi begav os afsted mod det første sted vi skulle tage location billeder af de officielle bryllupsbilleder brød regnen løs og gode råd var dyre. Vi måtte krybe i ly under en moderne bygning ved havnen i Randers og her bød der sig flere fine skud, regnen holdt inde og vi kunne tage resten af billederne i tørvejr på havnen i Randers.

Så gik festen i gang og jeg dækkede begivenhederne igennem aftenen, talerne, festen, alle de glade mennesker og naturligvis brudevalsen. Træt tog jeg hjem og begyndte at sikre billederne på computeren, serveren og backuppen.

Du kan se nogle af billederne fra dagen her i galleriet. Og du kan se alle 1550 billeder fra festen i denne lille stop-motion video jeg har lagt på youtube, den tager kun 2½ minut, og bruger du 1 minut mere på at skrive ris/ros til billederne på min side så bliver jeg glad.

web_DSC_8355-2

web_DSC_7857-3

web_DSC_8538-4

Se flere billeder fra brylluppet HER.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*