Portræt af kunstneren Mia Kinly

Så har jeg været på besøg med mit kamera hos den dygtige kunstner Mia Kinly. Til dagligt arbejder hun som sygeplejerske på en intensiv afdeling men i fritiden arbejder hun med at skabe kunstværker på lærred. Hun skriver at “Nogle sætter ord på tanker, følelser, ideer – jeg sætter mine fri på lærred…” hvilket har resulteret i en række af smukke værker med tupilakker, kongerækker og øjeblikke, med andre ord “fra abstrakte, figurative malerier i mange farver til gengivelser af hverdagen i al sin enkelthed”.

Jeg fangede Mia i hendes galleri på Vesterbro Torv 1-3, 1.sal, 8000 Aarhus, hvor hun var i gang med at tegne konturen op til det næste kunstværk, og alene i den korte tid jeg var på besøg udviklede billedet sig fra næsten tomt til en stregtegning man kunne se ideen med. Mia er autodidakt inden for male-kunsten, men efter 10 år med penslen i hånden ser denne unge kunstner bestemt ud til at kunne beherske evnen at formidle hendes tanker på lærred.

Her under og i mit galleri kan du se flere billeder fra mit besøg hos Mia, tag også et kig på hendes hjemmeside hvor du kan beundre hendes værker og kommer i kontakt med hende.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*