Bryllups fotograf for Annemette og Ricco

Den 1. september 2012 stod brylluppet mellem Annemette og Ricco. Selve vielsen foregik i Over Hadsten kirke, de officielle bryllupsbilleder blev taget i æbleplantagen ved Løjstrup Hovedgård mens festen foregik i Hvorslev forsamlingshus. Jeg var med fra kirken åbnede sine døre kl 14 til efter bryllupsdansen omkring midnat. Der blev taget 1160 billeder ca. 10% af dem gik videre i redigeringsmaskinen med lightroom og photoshop inden alle billeder kunne afleveres til brudeparet her til aften. Det blev til ialt 16 Gb data. Du kan se nogle af billederne i mit galleri.

Del med dine vennerEmail this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0
Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*