Vinder af fotokonkurrence i Givskud Zoo juli 2012

Jeg deltog i juli måned i en fotokonkurrence i Givskud Zoo hvor man kunne indsende billeder taget i parken – den deltagelse har nu skaffet mig et gavekort på et årskort da jeg vandt i juli måned. Billedet er taget igennem foruden på bilen hvor vi holder i kø dels bag den forankørende bil og en Alpaka (Lama glama pacos). Billedet er optimeret lidt i Lightroom for at give det en toning samt opbløde den udbrændte himmel. Du kan se mit billede herunder.

Del med dine vennerEmail this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0
Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*