Fotoshoot med Aurora

Så er billederne fra sidste uges fotoshoot med Aurora færdige og kan ses i mit galleri. Aurora har rødder i Grønland, men er født og opvokset i Danmark. Da foråret viset sig fra sin knapt så charmerende side på dagen for shootet besluttede vi at tage billederne indendøre i stedet for at stå ude i regnen. Alle billederne er taget med et simpelt setup i form af en enkelt gennemskydnings paraply med min SB-600, billederne er efterfølgende redigeret i både Lightroom og Photoshop for at fjerne div. forstyrrende elementer i baggrunden og optimere farverne. Det var Aurora’s første shoot og hun klarede det super flot, resultatet kan ses i galleriet.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*