Fotoshoot med Louise Nielsen

Årets første fotoshoot med en model er i hus, denne gang var det et shoot med Louise. Det var første gang Louise stod foran et kamera som model. Shoot’et foregik indendøre da det endnu er ret koldt udenfor til at få taget billeder. Det blev til et relativt simpelt setup, Louise blev placeret op af en hvid væg, og jeg brugte en flash bag en gennemskydningsparaply lidt oppe og til en af siderne for hende, modsatte side blev der brugt en reflektor eller en hvid væg som belysning.

Der var tale om et meget tidsmæssigt presset shoot som i alt tog 45 minutter fra ankomst til afgang. Jeg tog 130 billeder, nogle udvalgte kan ses i galleriet.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*