Fotoprojekt for DSR, Kreds Midtjylland

Jeg er sammen med 10 andre sygeplejersker i Kreds Midtjylland i Dansk Sygeplejeråd (DSR) blevet udtaget til at deltage i et fotoprojekt. Som en del af Kreds Midtjyllands Projekt Fagidentitet inviterer kredsen sygeplejersker til gennem fotografier at sætte fokus på sygepleje og sygeplejerskers fagidentitet. Den samlede projektperiode forløber fra januar 2012 – september 2012. I perioden januar til marts bliver der fokus på selve fotoprocessen og interview af os der er udtaget til projektet med spørgsmål knyttet til fagidentitet. Derefter er det intentionen, at redaktøren skal i gang med arbejdet med at tilrettelægge en fotobog, som – hvis alt lykkes – er planlagt til at udkomme i september 2012.

I begyndelsen af januar starter projektet ud med en workshop med information om fotoprojektets formål, indhold, tidsplan og vilkår for at deltage. Et oplæg v. Ditte Scharnberg, kommunikationskonsulent om at fotografere arbejdsliv. Et oplæg om fagidentitet v. Mette Bille, projektleder for Kreds Midtjyllands Projekt Fagidentitet, nogle arbejdsøvelser og til slut et oplæg om “Det gode billede”  ved fotograf Jonna Fuglsang Keldsen.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*