Jurymedlem for Modelportalen.dk

Jeg er i november og december måned blevet valgt til at sidde i juryen for medlemskonkurrencen på modelportalen.dk – en hjemmeside som formidler kontakt mellem håbefulde modeller og fotografer. Jeg har netop afgivet mine første point i november konkurrencen, vinderes offentliggøres på Modelportalen og på Facebook den 20/11 – 2011. Det har været sjovt skulle bedømme billederne ud fra kreativitet, udtryk, teknik og der er lagt vægt på forskellige ting, afhængigt af om den deltagende er model eller fotograf – for at bidragyderen skal have mest muligt udbytte af den konstruktive kritik.

Temaet for november måned var “det billede der gør dig mest stolt” – det er jo et ret åbent tema, hvilket har givet mange forskellige billeder, herunder kan du se nogle af dem.

Del med dine vennerEmail this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0
Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*