Jurymedlem for Modelportalen.dk

Jeg er i november og december måned blevet valgt til at sidde i juryen for medlemskonkurrencen på modelportalen.dk – en hjemmeside som formidler kontakt mellem håbefulde modeller og fotografer. Jeg har netop afgivet mine første point i november konkurrencen, vinderes offentliggøres på Modelportalen og på Facebook den 20/11 – 2011. Det har været sjovt skulle bedømme billederne ud fra kreativitet, udtryk, teknik og der er lagt vægt på forskellige ting, afhængigt af om den deltagende er model eller fotograf – for at bidragyderen skal have mest muligt udbytte af den konstruktive kritik.

Temaet for november måned var “det billede der gør dig mest stolt” – det er jo et ret åbent tema, hvilket har givet mange forskellige billeder, herunder kan du se nogle af dem.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*