Bryllupsfotograf for Pernille og Jesper

Så har jeg været bryllupsfotograf for Pernille og Jesper. Bryllupet stod i Kastellets kirke, efterfulgt af en sejltur på kanalerne i København inden middagen blev indtaget på M/S Amerika på Amerika Kaj på Østerbro. Jeg forsøgte til dette bryllup at begrænse antallet af billeder så data mængden der skulle behandles blev begrænset, det resulterede i omkring 600 billeder fra hele dagen. Brudeparet havde på forhånd lagt op til kun at bruge kort tid på bryllupsbillederne og at billederne skulle tages ved Kastellet inden båden afgik fra området ved Den lille havfrue. Vi tog en session ved kirken, en ved en bænk med Kastellets bygninger i baggrunden og sluttede af med en session ved broen der fører ind til Kastellet over voldgraven.

Du kan se flere billeder i galleriet, klik her.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*