I am awake

Mit billede med kaffe uglen er blevet præmieret med en 5. plads i Nikon’s fotokonkurrence med sloganet “I am…” hvor jeg valgte teksten “I am awake”. Nikon skrev;

Nr. 5
Vi har valgt billedet på grund af historien i billedet. Uglens krop er ganske enkelt lavet af kaffebønner og øjnene af to kopper kaffe.
Som dommerpanelet sagde; vi mangler bare et skvæt fløde i hver kop, så har vi pupillerne i øjnene.Igen et sjovt billlede, som vi gerne selv vil have hængende f.eks. som en plakat i køkkenet.

Tillykke til Jesper Hedegaard Grønlykke, som vinder et COOLPIX L23

Jeg siger mange tak til Nikon for de fine ord, og glæder mig til et nyt kamera, selvom jeg tvivler på det overtager pladsen som favorit kamera foran mit Nikon D7000 😉 Og tak til jer som var med til at bringe mit billede videre i konkurrencen ved at trykke på “synes godt om” knappen så billedet kunne blive send videre til bedømmelse af dommerne. Tak.

 

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*