Bryllupsfotograf for Maria og Martin

Jeg var lørdag den 3.9.2011 bryllupsfotograf for Maria og Martin. Brylluppet stod i Sct. Johannes Kirke i Vejle med efterfølgende fest på Munkebjerg Hotel. Jeg var med på sidelinjen fra før kirken til festen sluttede ud på de små timer. Vi havde på forhånd aftalt lidt om hvilke billeder der skulle tages samt hvor og hvornår. Der blev taget billeder i kirken umiddelbart efter vielsen, herefter et par enkelse uden for kirken. Så gik turen til en lille bro ved Vejle fjord (på vej mod Munkebjerg Hotel), her tog jeg flere serier med brudeparet – der var dog desværre mange mennesker og både i/på vandet på dagen så det gav en del efter redigering af billederne. Efter besøget på den lille bro kørte vi videre og tog næste foto session under og i nærheden af to tunneller under jernbanen ved Vejle. Her blev det også til et par billeder på en skov sti. Efter ankomst på hotellet skulle der tages par og gruppe billeder af de inviterede gæster, og ellers blev selve feste dokumenteret med div. festlige billeder – i alt over 1400 billeder kom der ud af dagen. Alle billeder blev taget i RAW, altså det rå billede format, og det fylder som bekendt godt på harddisken, hele 25 Gb blev det til. Den efterfølgende redigering har sendt det samlede antal af billeder op over 1600 som har en anselige størrelse på 27 Gb. De mange billeder konverteres til jpg og sendes til brudeparet incl. de redigerede billeder som kan ses i galleriet her.

Der er også kommet to youtube videoer ud af dagen, den første er en fremvisning af bedste billeder se den her, den næste er en stop motion film hvor jeg har taget alle 1600 billeder fra dagen og sat dem sammen til en film, se den her.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Én kommentar

  1. 27. september 2011

    Hej Jesper,

    Jeg vil bare lige sige at jeg synes at det er fantastisk og rigtig fed måde at få glæde af alle de gode billeder, som der bliver taget ved et bryllup!

    *thumbs up*

    Tak for en dejlig inspiration!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*