365billeder.dk – 200 billeder nået.

Så er endnu et magisk tal nået i rækken af uploadet billeder til min hjemmeside 365billeder.dk. Jeg har nu hver dag i 200 dage lagt et nyt billede op på siden, et billeder der har udfordret mine kreative evner da tiden til foto kan være meget sparsom i hverdagene. 365billeder.dk var for 10 dage siden udsat for et vellykket hacking angreb, som dog via min host og jeg hurtigt blev stoppet og siden blev genoprette uden tab af data, sikkerheden er nu øget så et lign. angreb ikke kan finde sted. Nu mangler jeg kun 165 billeder for at fuldføre projektet og dem er jeg sikker på også nok skal komme i hus.

Del med dine vennerEmail this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0
Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*