365billeder.dk de første 150 billeder i hus

 

Så er der gået mere end 150 dage siden jeg søsatte hjemmesiden 365billeder.dk – en hjemmeside hvor jeg hver dag oploader et nyt billede. Hjemmesiden blev lavet for at øge min evnt til at finde motiver i hverdagen, og det må jeg i den grad sige er lykkedes. Det bliver nemmere at se motiverne der gemmer sig blandt de ting vi ser hver eneste dag, et løg, en vej i regnvejr, legetøj og meget mere er blevet til små motiver – tag endeligt et kig forbi siden.

Du kan komme til “kun” at se mine billeder ved at klikke her.

 

Del med dine vennerEmail this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0
Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*