Qahwa owl populær på 500px.com

Mit billede med uglen lavet af kaffebønner blev for en uges tid siden uploadet på et nyt site for fotografer hvor man kan fremvise sine bedste skud. Dagen efter billedet blev uploadet, valgte editor på sitet 500px.com, at udsende en twitter besked med billedet, hvilket har givet massiv eksponering af mit billede på siden. I løbet af 1 døgn var der 2500 fremvisninger af billedet hvilket efterfølgende er steget til over 3000, samtidigt med dette er billedet kommet på listen over de mest populære billeder. Hvis en fotograf synes godt om billedet få det en bedre score mellem 0-100, Qahwa owl har aktuelt en score på 89,4 hvilket jeg er ganske godt tilfredt med. Alt i alt en fantastisk start på fremvisningen af mine billeder på www.500px.com

Du kan se mit galleri på deres side HER. Alle billeder er naturligvis også at finde i mit galleri her på jesperhg.dk

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*