Fotoshoote Moesgaard Strand

Lørdag den 16/4 var jeg til mit første fotoshoote, vi mødtes 3 fotografer og 3 modeller og så blev der ellers rig mulighed for at trykke på knappen. Vejret var ikke super, gråt og overskyet med en temperatur omkring de 10 grader, så det blev til nogle små korte shoots for ikke at komme hjem med lungebetændelse. Jeg fik lov at arbejde med Rebecca Bjerg Jørgensen, Liselotte Syndergaard og Lisa Egebro. Der blev skudt lige omkring 500 billeder, så nu er redigeringen i gang. Shootet var lavet efter TFCD princippet, så både jeg og modellerne får noget ud af dagen. Selve området omkring Moesgaard Strand rummer mange muligheder for billeder med forskellig baggrund, der er skov, klinter, sten, park, og selvfølgeligt stranden.

Du kan se flere billeder i galleriet !

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*