Ny hjemmeside

Så har jeg skudt et nyt fotoprojekt igang, en helt ny hjemmeside som det kommende år vil ligge rammerne om et fælles fotoprojekt med Thomas N. Laursen.  Projektet vil udfordre deltagerene både på kreativitet og udholdenhed idet at hver deltager dagligt skal uploade et nyt billede til siden. Billedet der uploades skal være taget på selve dagen, motivet eller redigering er der ingen krav eller regler om, blot at der kommer et billede dagligt. På den måde håber vi på at vi bliver bedre til at se motiverne i hverdagen og får øget vores kreative sans.

365billeder.dk bliver finansieret via bannerreklamerne på siden og salg af billederne fra projektet i en tryk-egnet kvalitet.  Tag et kig forbi siden eller  følg os via facebook.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*