Bryllups-fest-fotograf for Lene & Jon

Så har jeg igen ageret fotograf, denne gang for Lene & Jon som blev gift d. 2/10 – 2010 i Slagelse. Jeg skulle ikke stå for selve bryllupsfotograferingen, kun tage lidt billeder ved kirken samt under festen. Jeg tog derudover par billeder af alle gæsterne som deltog i festen.

Jeg arbejdede udelukkende med mit Nikon D70 med mit 50mm objektiv monteret.

Jeg havde min lille netbook med til backup af billederne.

Del med dine vennerEmail this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0
Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*