Bryllupsfotograf

Jeg var den 1/4 2010 den officielle bryllupsfotograf for Brian og Iben der bliv gift i Sandby kirke med efterfølgende fest på Sørup Herregård. Der blev taget ialt 788 billeder fra før vielsen til festen sluttede. Omkring 20 billeder er blevet post-redigeret til brug for bryllupsparet mens resten fremstår i det rå format.

Der var en del vejrlige udfordringer på dagen idet der kom regnbyer og det blæste ret kraftigt – derfor blev der taget bryllupsportrætter både indedøre og udendørs. Jeg havde været på stedet dagen før for at udvælge steder til fotografering, men måtte omlægge en del af disse på selve dagen pga. regn – altid have flere muligheder, det betaler sig.

Jeg prøvede et nyt backup system af, således at når billederne blev flyttet fra kameraet til computeren blev der automatisk lagret en version på harddisken, en på en usb disk samt kopieret til en server i udlandet + en på hjemmeadressen.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*