Ugens billede: [blood forrest]

blood forrest

Mit billede [blood forrest] blev i uge 11 valgt som ugens billede på fotostart.dk i kategorien “Dyreriget & Natur”. Det var dejligt at få en fin placering på fotostart da det er nogle meget fine billeder mit billede lå i konkurrence med.

Fotoet startede egentligt som et lidt kedeligt og farveløst efterårs billede, men efter en tur i billedbehandlingsprogram skete der noget. Farver i skoven er gjort kraftigt røde, vejen har fået øget kontrast og tonet lidt blå så det spiller op mod den røde skov. Desværre er himlen næsten ubrændt i farverne, så jeg har forsøgt at indsætte en ny, men uden den helt store effekt desværre – heldigvis var billedet “godt nok” til at blive stemt ind som ugen billede.

Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*