Foto-opgave for Gudenådalens fysioterapi i Bjerringbro

Gudenådalens fysioterapi

Jeg har været på foto-opgave for Gudenådalens Fysioterapi i Bjerringbro som ønskede en række billeder fra deres klinik til brug på hjemmeside og i foldere. Det blev til over 300 billeder i løbet af dagen og de bedste har allerede fundet vej til deres hjemmeside.

Det var en spændende opgave at skulle finde motiver og portrætter for en virksomhed. Desværre var det naturlige lys ikke til megen hjælp på dagen, så jeg returnere en dags tid og få lavet nogle flere udendørs billeder.

Del med dine vennerEmail this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0
Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*