Capitalism: Optaget på Onexposure

Capitalism: placerert som nr. 7 i Jyske mesterskaber i foto 2009

Så har jeg været så heldig at få optaget mit billede [capitalism] på 1x.com – det er mit første billede jeg har fået optaget på deres side hvilket jeg er meget stolt over. Jeg håber jeg i fremtiden kan få antaget flere billeder på deres side.

Til dem der ikke kender Onexposure så er det en foto-side for amatør fotografer, for at kunne vise billeder på siden skal billedet indsendes til screening. Under screeningen bliver billedet vurderet af en foto’ekspert’ og nogle gange 50 andre brugere på siden før billedet bliver optaget på siden. Så det er med andre ord ikke alle billeder der egner sig til Onexposure; tag et kig på deres side og se de mange flotte billeder.

Mit billede Capitalism er taget uden kunstigt lys, baggrunden er et stykke papir, modellen er mig selv, så billedet er taget med fjernbetjening og mit Nikon D70. Herefter er billedet beskåret og redigeret til sort/hvid.

Del med dine vennerEmail this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Tumblr0
Jesper Grønlykke Skrevet af:

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*